Prijava / Registracija

Pridružite se Odmorici!

Oglašavanje objekata na sajtu Odmorika

Ko smo mi?

Oglašavanje objekata na sajtu Odmorika

Pridružite se Odmorici!

Zašto odabrati nas?

Fotografije

Višegodišnje iskustvo u bavljenju fotografijom svojevrsni je garant da ćete vi kao vlasnik dobiti visok kvalitet fotografija.

Video snimak

Šetnja kroz objekat i snimak dronom (ukoliko je to moguće), kako bi gost imao što kompletniju sliku i pre samog dolaska.

informacije i mapa

Gost na sajtu vidi najbitnije informacije, kontakt i radno vreme, a ima i mogućnost navođenja do lokacije vašeg objekta.

Jelovnik/karta pića

Mogućnost prikazivanja menija uz dodavanje fotografije za svaku stavku, kao i kratkog opisa uz cenu.

Rezervacije

Komunikacija sa gostima i prihvatanje/odbijanje rezervacija direktno kod nas na sajtu preko admin panela.

Društvene mreže

U cenu je uključeno i reklamiranje vašeg objekta putem naših Instagram, Facebook i YouTube kanala.

Fotografije objekata

Sve fotografije na sajtu (kao i YouTube video) su naše delo. I prilikom slikanja vašeg objekta napravićemo visoko kvalitetne fotografije svih prostorija u i van njega (dvorište, zgrada, okolina i sl.). A i sami znate da kvalitetne fotografije brže privuku pažnju potencijalnih gostiju. Pogledajte neke od naših radova.

Prezentacija je upotpunjena video snimkom vašeg objekta

Želite i vi ovakav video?

Restoran "Super Caffe" - Odmorika.rs
Play Video about Restoran "Super Caffe" - Odmorika.rs

Šta oglašavamo?

U delu gde u kratkim crtama navodimo zašto odabrati Odmoriku, nešto veći fokus smo stavili na ugostiteljske objekte, ali kod nas možete oglasiti i druge branše. Sve ono što može biti od koristi, kako ljudima koji u naš kraj dolaze kao turisti, tako i našim sugrađanima. Možete oglasiti salone za lepotu i negu (frizeri, kozmetičari, masaže…), cvećare i za sve njih omogućiti online zakazivanje ili naručivanje usluga (pssst, daleko bilo da nas zadesi neki novi CoViD-19, ali desi li se – uz nas, vaš posao neće trpeti).

A koliko to košta i šta je uključeno u cenu?

U startu nam je ideja bila da Odmorika ne postane sajt gde se prikazuje isključivo smeštaj našeg kraja, već i razne druge aktivnosti i usluge koje mogu biti od koristi svima nama. Zbog svega gore navedenog, mislimo da je cena naših usluga pristupačna, jer će vaše poslovanje biti poboljšano i pojednostavljeno, a ujedno i reklamirano našim kanalima i primećeno od strane velikog broja ljudi. Svakako, naše slike i sami možete koristiti za reklamu na društvenim mrežama uz prisustvo našeg (nenapadnog) logotipa pri dnu fotografije. Malo uzajamne reklame (i poštovanja našeg autorskog dela) ne može da škodi, zar ne?

Trenutna cena naše najčešće prodavane usluge je:

100 70 /godišnje
  • 12 meseci reklamiranja na sajtu odmorika.rs, kao i preko naših kanala na društvenim mrežama
  • Fotografije svih prostorija u objektu i van njega
  • Video snimak koji prikazuje šetnju kroz ceo objekat kao i snimak dronom (ukoliko nema fizičkih prepreka), kako bi gost imao što kompletniju sliku o njemu i pre samog dolaska
  • Mogućnost praćenja rezervacija i prihvatanje/odbijanje istih kod nas na sajtu
  • Prikaz najbitnijih informacija o objektu (radno vreme, lokacija, kontakt podaci...)
  • Unos kompletnog jelovnika/karte pića za ugostiteljske objekte (možete dodati i fotografije za svaku stavku, kao i kratak opis uz cenu)
  • Komunikacija sa klijentima direktno na sajtu preko admin panela
  • Praćenje statistike pregleda stranice objekta na našem sajtu (tako imate tačan podatak o tome koliko puta je vaš objekat pregledan)
  • Radimo na tome da preko našeg sajta može da se izvrši naručivanje hrane (za dostavu), ili rezervacija stola/usluge u samom objektu, a vi sve to možete da ispratite na vašem korisničkom nalogu kod nas na sajtu. Plus, dobijete i email notifikaciju kada je nova narudžbina/rezervacija pristigla. I ta opcija će biti uračunata u cenu bez dodatne naknade.

Ostavite kontakt podatke U najkraćem roku ćemo vas pozvati da dogovorimo termin dolaska